4 Kasım 2011 Cuma

Humana 1 300 Gr 18 Adet + 1 Adet Hipp Pişik Kremi 75ml Hediye


Humana 1

Humana 1 Başlangıç Maması 300 Gr


Özellikler :

2. aydan itibaren anne sütü yokluğunda bebeğin besinsel ihtiyaçlarını tek başına karşılayabilen, yetersizliğinde ise takviye amaçlı kullanılan anne sütüne tam adapte biberon mamasıdır.
Anne sütü yapısına uygun esansiyel aminoasitlerle zengin protein içerir, Taurin (4,9 mg/100 ml) takviyelidir ve 2-6 ay arasında bebeğin beslenmesini optimal seviyede destekler.
Tamamen bitkisel yağlardan oluşan yağ tablosu organizmada sentezlenemeyen omega3 ve omega6 esansiyel yağ asitleri ile takviye edilmiştir.
Karbonhidrat yapısı ağırlıklı laktoz olup daha doyurucu olması ve amilaz sekresyonunu active etmesi için aglomerasyon teknolojisi ile üretilmiş nişasta ilavelidir.

Protein                           1,4 g / 100 ml

Whey / kazein oranı       60 / 40

Karbonhidrat                7,7 g / 100 ml

Yağ miktarı                   3,1 g / 100 ml

VİTAMİNLER :

Humana 1 Başlangıç Maması D vitamini açısından takviyeli olup 16 çeşit vitamin içermektedir. K, B1, B6 vitaminleri bakımından zenginleştirilmiştir. Inositol ve Kolin takviyelidir.

MİNERAL ve ESER ELEMENTLER :

Humana 1 Başlangıç Maması EC ve ESPGAN standartlarında 6 çeşit mineral ve 7 çeşit eser element içermektedir. Tüm mineral ve eser elementler bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olup Ca ve P miktarları, oranları (1,8: 1) ideal düzeylerdedir. Selenyum ve Fluorid

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş