29 Kasım 2011 Salı

Avicenna Provitec Propolis Ve Ekinezya Karışımı 150 ml Şurup

Avicenna Provitec Propolis ve

Ekinezya Karışımı 150 ml Şurup


İçeriği
Bal, Nar Konsantresi, Propolis Ekstraktı, Dut Pekmezi, Ekinezya Ekstraktı, Üzüm Çekirdeği Ekstraktı,Sütü, Vitamin C, Çinko Elementel, Potasyum Sorbat, Siyah Havuç Konsantresi (renklendirici), Mentol (aroma)

Kullanım Şekli ve Dozu
Doktor tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde; sabah-öğle-akşam yemeklerden önce birer kaşık alınması tavsiye edilir.

Kullanmadan Önce Şişeyi Mutlaka Çalkalayınız.

Gıda Takviyesi olarak Tüketilir.


Takdim şekli ve ambalaj muhtevası:

100ml lik hacimde cam şişede piyasaya sunulmuştur.

Kullanım Alanları
Mevsim değişikliği gibi geçişsel dönemlerde özellikle kullanılması özellikle tavsiye edilen, doğal besin takviyesidir. ProViteC şurup zengin içeriği ile özenle seçilmiş ve tamamıyla doğal olan bileşenlerle özel olarak hazırlanmıştır. Sağlıklı yaşam için destek sağlayan bir şuruptur. Bu formülasyon; propolisin, ekinezyanın, balın, C vitamininin ve arı sütünün insanı şaşırtan katkısını tek bir preparat içerisinde kombine halde bulundurur. Hiçbir kimyasal madde veya katkı ilavesi içermemektedir. 2 yaş ve üzeri çocuklar için kullanımı uygundur.

Saklama Koşulları


Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Buzdolabında saklanabilir.Isı, ışık, ve nemden koruyunuz.Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Emniyet Bandı açılmış ürünleri satın almayınız.
Yan Etkileri
Hiçbir yan etki gözlenmemiştir. Bununla birlikte tavsiye edilen dozun aşılmaması önerilir.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş