5 Kasım 2011 Cumartesi

Aptamil Junior Toz 900 gr 6 Adet + 1 Adet Freshmaker Islak Mendil Hediye


Aptamil Junior Toz 900 gr

Aptamil Junior Toz 900 gr

Özellikleri :

Milupa Aptamil Junior Çocuk Sütü, 1 yaşından sonra kullanılan, özel olarak geliştirilmiş çocuk sütüdür. Milupa Aptamil Junior Çocuk Sütü, dünyayı keşfetmeye çalışırken daha fazla güce ve besinsel desteğe ihtiyacı olan büyüyen bebeğiniz ve çocuğunuz için hazırlanmıştır.

Ayrıca, 1 yaşından sonra çocuklar sosyalleşmeye ve çevreyle etkileşimin sonucu olarak daha sık hastalanmaya başlarlar. Özellikle bu dönemde Aptamil Junior Çocuk Sütü çocuğunuzun bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek, anne sütü ile başlayan korumayı devam ettirir. Milupa Aptamil Junior Çocuk Sütü, çocuğunuzun bağışıklık sistemini doğal olarak güçlendiren tek formüldür. IMMUNOFORTIS ile bebeğinizin bağışıklık sistemini doğal olarak desteklemeye devam eder.

Aptamil Junior Çocuk Sütü'nün 200 ve 500 ml. şişe, 300 gr. 600 gr. ve 900 gr. kutu ürün boyları bulunmaktadır.


Aptamil Junior Çocuk Sütü, IMMUNOFORTIS prebiyotikleri ile bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve korumaya yardımcı olur. Bebeğinizin ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri doğru oranda içerir.

IMMUNOFORTIS Nedir?

Patentli özel bir prebiyotik lif karışımıdır!
Sadece Aptamil'de bulunur!
Bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Neden Aptamil Junior?


Bebeğinizin gelişimi için son derece önemli vitamin ve mineraller Aptamil Junior'un içerisnde doğru miktar ve oranda bulunur.

Bebeğinizin Günlük İhtiyacını Karşılama Oranları

Günde 500 ml (2 bardak) ile Aptamil Junior Demir (mg) Tümü Çinko (mg) Tümü Kalsiyum (mg) Tümü Selenyum (mcg) Tümü D vitamini %84

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş