2 Aralık 2011 Cuma

Avene Eluage Contour Des Yeux

Avene Eluage Contour Des Yeux

Avene Eluage Contour Des Yeux 15 ml


Cilt yüzeyinde hücreler arası boşlukları için gerekli olan maddelerin üretimini artırarak günden güne göz çevresindeki kırışıkların görünümünü hafifletir.

Açıklama :

Mükemmel bir şekilde temizlenmiş yüze ve boyuna akşamları uygulanır. Avene Dermatoloji Laboratuarları tarafından geliştirilmiş patentli Retinaldehit ve H.A.F.'in (Hyalüronik Asit parçacıkları ) bileşimi ile yaşlanmaya karşı Eulage Contour Des Yeux ,göz çevresinde cilt hücrelerinin yapıtaşı olan kolajen liflerin ve elastin fibrillerin sentezini dermis seviyelerinde başlatır.Cilt yüzeyinde hücreler arası boşlukları için gerekli olan maddelerin üretimini artırarak günden güne göz çevresindeki kırışıkların görünümünü hafifletir. Göz çevresinin hassas yapısına uygun olarak geliştirilmiş yapısı ile Eluage Contour DesYeux ,aynı zamanda göz çevresindeki torbalanmalara karşı da etkilidir.

Kullanım Şekli :


Temizlenmiş göz çevresine içeriden dışarıya doğru masaj yapılarak uygulanır.Çok hassas ciltlerin ürün kullanımının başında 2 günde 1 uygulama yapması önerilir.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş 

1 Aralık 2011 Perşembe

One A Day Weight Smart Tablet

One A Day Weight Smart Tablet

Doğal yeşil çay ekstresindeki EGCG'nin vücutta metabolizmayı hızlandırıcı, dolayısıyla yağ yakılması ve kalori harcanmasını artırıcı etkileri bulunmaktadır.
Yeşil çay ekstresi içeriğindeki kafein de, uyarıcı ve diüretik etkilerinin yanısıra EGCG'nin metabolizmayı hızlandırıcı etkilerine katkı sağlar.
Bütün bu özellikleri ile One A Day Weight Smart kilo vermeye destek olmaktadır.
Camellia Sinensis bitisinden elde edilen yeşil çay yaprakları ile zayıflamada yardımcınız.

SABAH-AKŞAM YEMEK SONRASI ALINMASI TAVSİYE EDİLİR.


kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş 

29 Kasım 2011 Salı

Avicenna Provitec Propolis Ve Ekinezya Karışımı 150 ml Şurup

Avicenna Provitec Propolis ve

Ekinezya Karışımı 150 ml Şurup


İçeriği
Bal, Nar Konsantresi, Propolis Ekstraktı, Dut Pekmezi, Ekinezya Ekstraktı, Üzüm Çekirdeği Ekstraktı,Sütü, Vitamin C, Çinko Elementel, Potasyum Sorbat, Siyah Havuç Konsantresi (renklendirici), Mentol (aroma)

Kullanım Şekli ve Dozu
Doktor tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde; sabah-öğle-akşam yemeklerden önce birer kaşık alınması tavsiye edilir.

Kullanmadan Önce Şişeyi Mutlaka Çalkalayınız.

Gıda Takviyesi olarak Tüketilir.


Takdim şekli ve ambalaj muhtevası:

100ml lik hacimde cam şişede piyasaya sunulmuştur.

Kullanım Alanları
Mevsim değişikliği gibi geçişsel dönemlerde özellikle kullanılması özellikle tavsiye edilen, doğal besin takviyesidir. ProViteC şurup zengin içeriği ile özenle seçilmiş ve tamamıyla doğal olan bileşenlerle özel olarak hazırlanmıştır. Sağlıklı yaşam için destek sağlayan bir şuruptur. Bu formülasyon; propolisin, ekinezyanın, balın, C vitamininin ve arı sütünün insanı şaşırtan katkısını tek bir preparat içerisinde kombine halde bulundurur. Hiçbir kimyasal madde veya katkı ilavesi içermemektedir. 2 yaş ve üzeri çocuklar için kullanımı uygundur.

Saklama Koşulları


Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Buzdolabında saklanabilir.Isı, ışık, ve nemden koruyunuz.Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Emniyet Bandı açılmış ürünleri satın almayınız.
Yan Etkileri
Hiçbir yan etki gözlenmemiştir. Bununla birlikte tavsiye edilen dozun aşılmaması önerilir.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş 

Ilvina Naturel Form Yeşil Çay Aromalı Bitki Çayı

Ilvina Naturel Form Yeşil Çay Aromalı Bitki Çayı


Dört ayrı tatta, keyifle içebileceğiniz elmalı, limonlu, portakallı ve yeşil çaylı İlvİna Form Çay formda kalmanın en doğal içimini sunuyor.
İçerdiği bitki karışımı, kalori emilimini azaltma özelliği sayesinde, kalori alımını mimimuma iner, fazla yağların idrar yoluyla dışarı atılmasını sağlar.

İlvina Form Çay

Metobolizmanın daha iyi çalışmasını sağlayacağından, kilo verme süresi daha sağlıklı bir biçimde hızlanmış olacaktır.
Tokluk hissi vermesi sayesinde yeme arzusunu azaltır.
Bilinen yan etkisi olmayan İlvİna Form Çay tamamen bitkisel içeriklidir.
Kimyasal tatlandırıcı ve renklendirici kullanılmadan hazırlanmış olup en doğal ve sağlıklı bir şekilde forma girmenizi sağlar.
Not : İlvina Form Çay'a kırmızı rengini veren içeriğindeki hübüsküs bitkisidir. Hiç bir kimyasal madde ve renklendirici içermemektedir.
Kullanım Şekli
Bir süzen poşeti fincan içine koyup, üzerine taze kaynamış su ilave edin ve yaklaşık 5 dakika ağzı kapalı olarak demlenmesini sağlayın. Sabah, öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce olmak üzere günde üç poşet çay içiniz.
Paket İçeriği : 24 adet süzen poşet

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş 

Arkopharma Fucus Kahverengi Deniz Yosunu Tozu 45 Kapsül

Arkoparma Fucus 45 Kapsül

(Kahverengi Deniz Yosunu Tozu)


İçeriği:
Fucus tozu, 130 mg/kapsül

Etki ve Özellikleri:

Müsilajı sayesinde suyla birleştiğinde şişer, mideyi doldurarak iştahı keser. Açlık krizi, sık atıştırma isteğinin önlenmesinde ideal bir besin takviyesidir. İçeriğindeki bitkisel lifler sayesinde laksatif etki sağlar, bağırsak problemlerini giderir.

 Folik asit, C vitamini, B vitamin grubu (B1, B2, B6, B12) vitaminlerini içerir. Bu sayede metabolizmayı hızlandırır. İyot içeriği sayesinde de, tiroid bezini uyararak, yağ yakımını hızlandırıcı etkisi vardır. İçeriğindeki bakır, krom, çinko, selenyum, demir, manganez, iyot gibi deniz suyunda bulunan vücuda gerekli tüm oligoelementler ile yorgunluğu giderir, zindelik sağlar.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce 1’er kapsül kullanılmalıdır.

Kullanılan Alanları: Hipertroidi olan kişilerde kullanılmaması gerekmektedir.

Uyarılar: Hamile ve emzirme dönemlerinde kullanılması önerilmemektedir. Emilimi azaltabileceği için oral yoldan alınan ilaçlarla en az 2 saat ara verilerek alınmalıdır.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş 

28 Kasım 2011 Pazartesi

Formula 7 Form Çayı 20 Poşet

Formula 7

Ürün içeriği :


2gr x 20 poşet

Sinameki yaprağı, Isırgan yaprağı, Barut ağacı kabuğu, Huş ağacı, Rezene, Civan perçemi, Kuşburnu, Mürver meyvesi


Kullanım şekli :
Günde 2 poşete kadar içilmesi tavsiye edilir.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş