10 Kasım 2011 Perşembe

Bioxcin Forte Sprey 60 ml.

Bioxcin Forte Sprey

Saç hücrelerinin büyümesini sağlayan yoğun sprey





KULLANIMI:

Öncelikle dökülmenin yaşandığı saçlı deri bölgesi ve çevresi olmak üzere saçın tamamına her gece uygulanır. Etkinliğini artırmak için, isteğe bağlı olarak, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanabilir. En az bir dakika dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapılarak saç derisine iyice yedirilir. Durulanmaz. Bioxcin Forte Sprey gece veya gündüz kullanılabilir. Saçta minimum 8 saat bekletilmelidir. En iyi sonuç için, Bioxcin Forte Şampuan ile birlikte düzenli olarak kullanılması önerilir.

Biocomplex B11

Vitaminler A, B1, B2, B5, B9 saçların uzamasına ve güçlenmesine yardımcı olur, saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır.
B6, sağlıklı saç ve saç derisi için gereklidir. Sağlıklı saç gelişimi için mineral ve çinko emiliminin artmasına yardımcı olur.
Biotin, saç tellerinin sağlıklı gelişmesine yardımcı olur.
Minerallerden bakır, çinko, demir, kalsiyum saç köklerini besleyerek saç tellerini kalınlaştırır. Magnezyum, potasyum saç dökülmesine karşı etkilidir.
Doymamış yağ asitleri Omega-6,9 ve Omega-9, yoğun saç dökülmelesine karşı etkilidir.
Flavanoidler, kılcal damarları genişleterek kan dolaşımını arttırır. (Apigenin, Kemferol, Mirisetin) Saçınbeslenmesini sağlayarak, sağlıklı saç oluşumunu destekler.
Betsitosterol, saçlı derideki sebum salgısını düzenleyerek yağlanmayı azaltır.
Bal, antifugal etkisiyle kepeklenmeye karşı etkilidir.

Procynadin'in Kanıtlanmış Sonuçları

Bioxcin Forte Sprey
Üzüm çekirdeği gibi bazı bitkilerde yaygın olarak bulunan bu madde, antioksidan özellik göstererek saçı ve saçlı deriyi korumanın yanı sıra, cildi eritemini azaltıcı etkiye de sahiptir.
Yapılan klinik çalışmalarda Bioxcin Forte Sprey içeriğinde bulunan Procynadin'in hem saç derisi hücrelerinin çoğalmasını sağladığı, hem de saçın gelişim evrelerinde saçı dinlenme fazından aktif büyüme fazına geçirerek erkek tipi saç dökülmesi (Androgenetik Alepsi) tedavisinde olumlu etkileri olduğu görülmüştür.
Sonuç olarak Procynadin uygulaması, anagen oranında artış sağlayarak saç çoğalmasında ve saç yoğunluğunda artışa, saç kılı çapında büyümeye yol açmaktadır.

Etkinlik Testlerinde

• Sürekli ve düzenli kullanımda saç dökülmesine karşı etkili olduğu
• Zayıflamış saç köklerini canlandırıp, saça direnç, dolgunluk, parlaklık ve canlılık kazandırdığı belirlenmiştir.

Güvenirlik Testlerinde

• Yan etkisinin olmadığı
• pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu kanıtlanmıştır.
• Mutajenisite testi (Hücre yapısının değişimi)
• Primer irritasyon testi (Cilt üzerinde alerji testi)
• Deride hassasiyet testi
• Primer oküler testi (Göz üzerinde alerji testi) ile yapılan güvenirlik testlerinden elde edilen sonuçlar ile güvenirliği kanıtlanmıştır.

kamelya.com Fiyatını Görün
kamelya.com
kamelya.com Güvenli Alışveriş